Beluftning – få de bedste maskiner, produkter og service her

RUMA Industri A/S forhandler alle de fornødne maskiner, produkter og systemer til god beluftning til renseanlæg.

Vi har mange års succesfuld erfaring fra branchen og er eksperter i alverdens former for beluftningsudstyr.
Samtlige af vores produkter til beluftning er af højeste kvalitet og opfylder alle, selv de strengeste, krav til ydelse og holdbarhed.

Vi er stolte fagfolk med gode branchemæssige kompetencer og kan både levere, installere og servicere udstyr til beluftning.
Til trods for vores høje kvalitetsniveau i alle henseender sørger vi altid for, at der er et fornuftigt forhold mellem kvalitet og pris vedrørende vores produkter til beluftning.

Beluftere leveret af erfarent og kvalitetsbevidst firma

Hos RUMA Industri A/S har vi igennem de seneste 20 år leveret en bred vifte af maskiner og produkter, heriblandt beluftere, til renseanlæg.

En stor del af vores beluftere produceres af Aquasystems International, som er bredt anerkendt for deres høje kvalitetsniveau.

Vi har stor erfaring og ekspertise fra vores branche og kan både levere, installere og servicere vores forskellige beluftere for dig. Ligesom det er tilfældet med alle vores produkter, har vi stor fokus på at kunne udstyre dig med en belufterløsning med et optimalt forhold mellem pris og kvalitet.

Kontakt os og hør nærmere om dine muligheder.

Membranbelufter – få prisvenlig kvalitet og god service

RUMA Industri A/S er din kvalitetsbevidste partner og leverandør af maskiner og produkter såsom membranbeluftere til renseanlæg.

En membranbelufter fra os er garant for gennemprøvet kvalitet og lever til fulde op til selv de strengeste krav til ydelse og holdbarhed.
På trods af sublim kvalitet koster en membranbelufter fra os ikke en formue grundet vores fokus på at bevare et optimalt forhold mellem kvalitet og pris.

Vi har mangeårig erfaring fra branchen samt arbejdet med membranbeluftere og kan både levere, installere og servicere disse.

Kontakt os og lad vores fagkyndige eksperter hjælpe dig med at finde den helt rette membranbelufter til dit behov.